Omschrijving door het asiel:

Dit is Astor, een Bouvier van bijna 7 jaar(25-08-2015). Astor is een zeer vriendelijke grote vriend die het over het algemeen met iedereen wel kan vinden. Astor had bij binnenkomst best wel wat gewicht aan zijn billen hangen en daardoor was bewegen voor hem elke keer wel een dingetje. We zijn langzaam begonnen om de kilo's te laten verdwijnen, en met succes. Astor heeft er nu lol in om buiten te zijn en we merken dat hij veel meer energie begint te krijgen.

Astor heeft huidproblemen en zal hierdoor minstens twee keer in de maand gewassen moeten worden met speciale shampoo. Advies is dan ook om hem daarna veel te kammen en borstelen. Astor heeft vernauwde gehoorgangen wij gebruiken hier recicort voor en zal dit 2x per week moeten blijven gebruiken de rest van zijn leven.. Astor kan met honden, maar niet met elke hond is het een succes. Het is dus even afwachten en aankijken hoe hij reageert. Astor krijgt hier bij ons voedingssuplementen over het avondeten. Dit is ter ondersteuning van zijn huid. Het gaat al stukken beter, al zal hij nooit een strakke huid krijgen.

We zoeken voor Astor een huis waar hij lekker zichzelf mag wezen en waar er niet zo heel veel eisen aan hem gesteld worden. Een plek waar hij heerlijk kan rond scharrelen, zijn natje en zijn droogje krijgt en het belangrijkste: heel veel liefde mag ontvangen. Wie heeft er een mooie plek voor deze grote reus?13 augustus ben ik Paulien kennis gaan maken met Astor in het dierenasiel die daar al een poosje zit.
Asor is niet zo heel groot. Het is een leukertje, echt een lievertje.
Zijn baasje was overleden en hij had een huidprobleem wat waarschijnlijk voer gerelateerd is, want sinds hij beter voer krijgt gaat het stukken beter.
Geslacht reu
Ras Bouvier
Leeftijd van 25-08-2015
Kan bij katten Onbekend
Kan bij honden Onbekend
Is andere dieren gewend Onbekend
Kan bij kinderen tot 12 jaar Ja
Kan bij kinderen vanaf 12 jaar Ja
Gesteriliseerd / Gecastreerd  
Speciale zorg  
Kan alleen thuis zijn Ja
Kan in de auto mee Ja
Gedrag aan de lijn Goed
Kent basiscommando's  
Kan los lopen onbekend
Zindelijk Ja
Waaks Ja
Schofthoogte  
Astor
 
Neem voor meer info en/of belangstelling telefonisch contact op met het asiel :

Alleen telefonische reacties 0345-650016

Dierentehuis Vijfheerenlanden
Koenderseweg 14
4142 LC Leerdam
Telefoon: 0345 - 65 00 16

Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag 14.00 - 17.00 uurStichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2022