Update 20 april
De kennismaking was 7 april al geweest,m aar vanwege verplichtingen is Skip vandaag opgehaald.

Toen wij daar binnen kwamen zat Skip buiten en blafte door het kattenluik toen de deur open ging sprong hij F. nog net niet in de armen.
De terugreis is goed gegaan onderweg een keer gestopt.
Thuis gekomen ging ook alles goed. Ook met de andere honden gaat het prima.

Eerste bericht:

Skip is zo verschrikkelijk leergierig. Gistenavond kon hij de trap niet op. We hebben hem daarbij geholpen. Vanacht heeft hij netje op zijn eigen bedje naast ons bed geslapen. Vanmorgen moest hij weer geholpen worden met het naar beneden gaan. En wat denk je nu roesjt hij de trap op en af.

We zijn bij ons naar het ( omheinde) bos gereden en Skip los gelaten met de andere 2.
Tennisbal leuk als je stuitert of als hij hem draagt. Skip luistert goed en laat zich makkelijk aanlijnen . De fietster deed hij ook niets vanmorgen.


Het is een super lief dier.Update 22 maart:
Skip is gereserveerd. De kennismaking is over 2 weken.

Omschrijving door de eigenaar:

Skip is een grote knuffel, erg lief en trouw. Hij is waaks.

Skip is goed gesocialiseerd en ontspannen in huis maar heeft vanuit zijn karakter als bouvier en de eerste 12 weken op de boerderij bij zijn ouders het waakgedrag meegekregen en ingeprent. Hij is met goede training hier nog wel verder in te ontwikkelen maar het waakse zal er wel in blijven zitten. Wij hebben nooit een waakse hond gehad en waren ons niet bewust van het feit dat Skip zo waaks was, we hebben zelf de poort open laten staan waardoor Skip kon ontsnappen en de postbode bijten. Er is een heel verslag van de gedragsdeskundige aanwezig.

Voor Skip zoek ik iemand die het leuk vindt om met de hond te trainen en te wandelen en hier genoeg tijd voor heeft. Iemand die op een positieve manier leiding kan geven. Skip heeft hedendaagse trainingen gehad, dwz geen fysieke correcties maar goed gedrag bevestigen.
Skip
Naam Skip
Geboortedatum: van mei 2017
Geslacht: reu
Ras: Bouvier kruising
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2022