Update 20 augustus 2022

De kennismaking met Spencer is heel goed verlopen en met zín 2 vierpotige nieuwe vriendinnetjes gaat het ook heel goed. Aangezien deze beide dames al behoorlijk op leeftijd zijn komt er over een aantal weken een leuk bouviervriendje voor hem bij.

Omschrijving door de eigenaar:

Spencer is een lieve hond die met niemand problemen heeft, hij waakt over zijn domein en is hier echt trots op. Het is echt een schat van een hond waar je nog veel mee kan doen.
Hij is graag bij de mensen die voor hem zorgen. Af en toe wil hij spelen, dit komt hij dan ook vragen door te beginnen blaffen. Eten komt hij vragen door te beginnen lekken.

Vanwege persoonlijke omstandigheden, die niets met Spencer te maken hebben zoek ik een nieuw thuis voor hem.
Spencer heeft iemand nodig die tijd met hem kan doorbrengen en met hem gaat wandelen. Hij heeft nood aan een tuin, waar hij zijn wandelingetje in kan doen als hij niet kan gaan wandelen. Ik wil iemand die voor de volle 100% voor een hond kiest en niet iemand die een echte waakhond wil, want dat is Spencer niet.

Ik vraag een vergoeding voor hem.Spencer woont in BelgiŽ. Als u in Nederland woont en zijn nieuwe baas wil worden dan moet u een UBN hebben. Klik op de link voor meer informatie daarover en om een UBN aan te vragen.
https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/honden/honden-buitenland
Spencer
Naam Spencer
Geboortedatum: van maart 2019
Geslacht: reu
Ras: Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2023