Angus
26 december 2013

Angus is een grote lieve teddybeer die verloren is gelopen. Zijn baasje heeft hem niet meer opgehaald. Nu mag hij op zoek gaan naar een nieuwe thuis!
Op 26 december ontvingen wij bericht dat angus geplaatst was.

Begin januari 2014 kregen wij deze mail:

Beste Bouviersupporters,

Nu twee weken geleden hebben wij Angus opgehaald uit het asiel in BelgiŽ.
De week ervoor zijn wij kennis gaan maken met Angus. Ondanks dat wij Angus een schat van een hond vonden, hadden wij wel enige twijfels omdat Angus een niet al te goede achterhand heeft. Omdat wij nog geen 3 maanden voor de kennismaking afscheid hadden moeten nemen van onze vorig Bouvier, die al jong locomotieproblemen had, twijfelden we of we onszelf het verdriet niet moesten besparen.
Angus werd op 11 jaar geschat, hij is als gevonden binnen gebracht in het asiel, en we weten dus ook dat het geen 13 jaar duurt voordat je weer afscheid moet nemen van een vriend.
We hebben ons hart laten winnen van het hoofd en besloten dat Angus bij ons oud mag worden. We hadden geen beter besluit kunnen nemen, wat een lieve hond is hij. Nu twee weken bij ons, krijgt hij al meer vertrouwen dat we niet weggaan zonder hem, heeft hij zijn rust gevonden, begrijpt hij dat de mandjes die er staan voor hem zijn en begint zijn eigenheid/persoonlijkheid steeds meer tot ontwikkeling te komen. Kortom wij zijn erg blij met dit jochie met een hart van goud
.

Jantina heeft daarna contact met hen opgenomen.
Angus had het niet beter kunnen treffen. Zijn nieuwe vrouwtje heeft klassieke homeopathie voor dieren gestudeerd en kan hem zo heel goed helpen haar websiteNaam Angus
Geboortedatum: van 15-10-2002
Geslacht: Reu
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2022