Omschrijving:

Update 13 augustus: Brenna is getrimd en verhuisd naar haar nieuwe thuis.

Update 7 augustus: de kennismaking is goed verlopen, Brenna is een schat van een hond, gezien ze nog hechtingen heeft kon ze nog niet mee, zo gauw de dierenarts groen licht geeft wordt ze nog getrimd en dan kan ze naar haar nieuwe thuis.

Update 4 augustus:
Brenna is gereserveerd! vrijdag is de kennismaking.

Brenna is een supersociale oudere bouvier teef .
Werd samen met reu Arkos afgestaan wegens teveel honden (hadden oorspronkelijk 6 bouviers en 2 werden enkele weken geleden reeds afgestaan : Annebica en Khane, die al heel snel een superthuis vonden).
Brenna kan echt uitstekend met kinderen en is een heel leuke en aanhankelijke meid voor al wie het goed voor heeft met haar. Een prima hond met heel veel potentieel voor een correct baasje of gezin.
Met andere honden gaat het prima. Met katten zou het minder klikken.
Brenna is zindelijk, kan alleen thuis zijn en kan mee in de wagen. Ze is verder heel erg rustig op de wandeling, loopt netjes naast je zonder ook maar één keer de lijn op te spannen.
Nog even melden dat ze geboren werd op 11/02/2006 en dus 9 jaar jong is.
Graag een doordachte adoptie bij mensen met een ruime tuin en toch wat vrije tijd voor een dagelijkse wandeling of andere activiteiten waarbij Brenna betrokken word. Wij zoeken een warme thuis, zeker geen benchthuis of "vergeten hok" achter in de tuin waar ze van 's morgens tot 's avonds op haar baasjes moet wachten.

Brenna zit in een asiel in België
Brenna
 
Naam Brenna
Geboortedatum: van februari 2006
Geslacht: Teef
Ras Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2022