Update 15 mei

Wij hebben het trieste nieuws ontvangen dat Sasha ivm wat uiteindelijk een tumor in zijn hoofd is gebleken, ze hem hebben moeten laten inslapen.Omschrijving:


Sasha is een 5 jaar oude bouvier.

Sasha heeft recentelijk echter epilepsie gekregen en krijgt hier nu medicijnen voor. Met de medicijnen worden de aanvallen volledig onderdrukt, maar hij heeft een nog dominanter karakter gekregen dan dat hij al had.

Waar de gedragsverandering vandaan komt is onbekend. Aan de ene kant is hij rustiger en aanhankelijker, aan de andere kant heeft hij minder geduld met de kinderen.  En van de kinderen heeft een geestelijke beperking en is nogal bang voor hem. Sasha merkt dit en begint soms ineens tegen haar te grommen en hij springt zelfs af en toe tegen haar Dit doet hij ook als er vreemden op bezoek komen. De baasjes zijn bang dat er een keer wat gebeurt.
Met het andere kind gaat het wel goed, die kan alles met hem doen.

Hij luistert alleen nog naar mij en mijn vrouw en wij vinden daarom het risico te groot worden om hem bij ons thuis te laten.

Hij is speels en aanhankelijk, is goed te trainen en een prima waakhond. Hij is alleen niet geschikt voor bij kinderen.Sasha
Naam Sasha
Geboortedatum: van oktober 2009
Geslacht: Reu
Ras Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2023