Update 9 augustus:

Vandaagwas de kennismaking.

Het is allemaal goed gegaan. De hondengedragsdeskundige die Boefer en zijn bazin een jaar lang begeleid heeft was daarbij aanwezig.

S. (de nieuwe baas) is inderdaad een krachtig, stabiel persoon en straalt overwicht uit. Boefer liet zich rustig aaien en de gang naar hun auto ging ook héél goed.

Het voormalige baasje is ondanks dat alles goed en rustig verliep kapot van verdriet. Dankzij jullie krijgt mijn lieve schat een tweede kans, want dat verdient hij zeker. Ze hebben zijn mand, bench en allerlei knuffels, botjes en speelgoed van Boefer meegenomen. Ik heb het vertrouwen gekregen dat Boefer een fijn leven bij hun zal krijgen. Ik zal altijd van hem blijven houden, hij was mijn maatje. Ik mis hem nu al. Maar Boefer wens ik hem álle geluk en veel liefde.

Dankjullie voor álles!!!

Bericht van de nieuwe baas:

Wij hebben vanaf vandaag een nieuw gezinslid. We hebben Boefer opgehaald.
Hij is behoorlijk leergierig en loopt prima aan de lijn.
Wij zijn erg blij met hem.
Omschrijving door de huidige eigenaar:


Boefer is een grote jonge gecastreerde reu, die in oktober 2017 pas twee jaar wordt.
Hij is heel enthousiast en leergierig en thuis een ontzettende lieve knuffelkont.

Ik heb helaas geen controle over Boefer. Hierdoor zijn er bijtincidenten geweest en is Boefer regelmatig uitgevallen naar o.a. fietsers, hardlopers en auto's.

Door zijn agressie jegens katten heeft Boefer mijn vriend aangevallen, toen deze met mijn kat op de arm naar binnen kwam om de kat naar boven te brengen. Boefer is over het traphek gesprongen en is direct tot de aanval overgegaan en heeft mijn vriend gebeten. Omdat Boefer een ontzettend lieve goede hond is, waar ik zielsveel van hou, hoop ik van harte dat hij een tweede kans mag krijgen bij iemand, die leiderschap kan bieden.

Voor Boefer zoek ik iemand die Boefer duidelijkheid kan bieden en lekker met hem aan de slag gaat.
Boefer
Naam Boefer
Geboortedatum: van oktober 2015
Geslacht: reu
Ras: Bouvier WERKLIJN
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2023