13 oktober

Ja en dan krijg je te horen dat de baasjes van Iwan hem toch houden, omdat het nu goed gaat, na diverse tips. Geweldig toch dat hij kan blijven, maar voor ons heel even een teleurstelling.
En dus met Marian afgesproken dat we open staan voor een nieuwe Boef, en dus geduld! !!!!!
Nou ja, de volgende dag gaat de telefoon en is Marian alweer aan de lijn en kan ons melden dat Duke, een reu van 20 maanden op een nieuw baasje zit te wachten. Duke zit samen met mama en broer in Groningen en kan het met zijn broer niet vinden dus moet hij toch verhuizen en dat terwijl hij in een liefdevol huis leeft en opgegroeid is.

Tjee en nu vanuit het aller zuidelijkste puntje van Limburg even naar Groningen, dus  B&B regelen en op Donderdag naar Vrieschelo, kijken naar Duke ,kletsen met de baasjes en JA we zijn meteen verkocht.
We spreken af dat we hem de volgende dag ophalen. Vrijdag dus weer naar Limburg, de reis ging prima ook omdat Duke autorijden gewend was.

Thuis alles verkennen en ja natuurlijk waren de eerste nachten huilen en piepen, maar nu is alles oke en lijkt het alsof hij hier al jaren woont. Duke geniet van onze oppaskindjes en van de vele wandelingen en fietstochtjes, ja hij loopt heerlijk naast de fiets en is altijd vrolijk.

Met heel veel dank aan Marian voor de bemiddeling, maar ook aan de Familie Nijenhuis die zo sterk waren dat te doen, wat voor Duke het beste was, een nieuw baasje zoeken.

Omschrijving door de huidige eigenaar:

We hebben besloten om voor Duke een ander thuis te zoeken.
Hij en zijn broer vechten constant. Ondanks de muilkorfen.
We hebben curcus gedaan met ze, ook iemand thuis gehad kijkend naar hun gedrag, op advies hebben we een laten helpen tot een half manneke zodat we de roedel een beetje gingen helpen tussen hun.
Dit heeft even geholpen maar nu weer helemaal mis elke dag. We zijn bang dat ze elkaar kapot gaan maken wat niet onze bedoeling is Alle twee zijn het schatten en echte boeven met boeven streken.

Duke een gecastreerde reu uit werklijn . Is sociaal naar mensen , kinderen en andere dieren is in huiselijke situatie opgevoed.


Duke
Naam Duke
Geboortedatum: van december 2015
Geslacht: reu
Ras: Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2023