Update 25 mei:

Vandaag was de kennismaking. Die is goed verlopen en Logan is mee.

Bericht van de voormalige baas:

Wilde je even laten weten dat de kennismaking super is verlopen. Ze zijn helemaal weg van Logan en hebben haar ook gelijk meegenomen. We zijn een heel stuk gaan wandelen en dat ging ook helemaal super. Heb er echt een heel goed gevoel over dat zij Logan een heel goed thuis kunnen bieden en Logan daar helemaal gaat opbloeien. Over anderhalve maand komt ze nog 3 weekjes logeren, ben benieuwd hoe ze dan is. Heel erg bedankt voor je bemiddeling ook namens Logan

En van de nieuwe baasjes:
.

Goedemorgen! Wat een onwijs leuke hond is Logan! Gaat supergoed hier! Met de katten gaat het goed, ze kan hartstikke leuk met de bal en andere speeltjes spelen, uitlaten gaat prima. Slapen naast ons bed ging ook super. Kortom: we zijn onwijs blij met deze lieve knuffel met pit!
Dank je wel Jantina.

Zonnige groetjes van ons en een poot van Logan!


Omschrijving door de huidige eigenaar:


Met heel verdriet, maar in het belang van Logan zoek ik een nieuw thuis voor haar.

De nieuwe bazen moeten het gedrag van Logan kunnen accepteren en er een uitdaging in zien om dit te willen verbeteren. Het liefst zie ik Logan geplaatst bij iemand of een stel zonder kinderen, die veel tijd hebben om dit energieke boeffie de aandacht en beweging te geven die ze nodig heeft.

Logan
Naam Logan
Geboortedatum: van maart 2016
Geslacht: teef
Ras: Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2023