29-09-2018
Het heeft even geduurd maar vandaag zijn Nina en Daisy verhuisd.

Eerste bericht:
Alles is goed verlopen. De dames zijn op verkenning en racen door de tuin. Ze hebben gelijk het enige zwakke punt in de omheining gevonden. Daar konden ze onder door. Dat hebben we gelijk gemaakt.
Ze zijn zeer vriendelijk, lief en zeer goed opgevoed.


15-08-2018
Nina en Daisy zijn gereserveerd. Aankomend weekend is de kennismaking.

Omschrijving door de huidige eigenaar:

Vanwege verhuizen naar het buitenland wordt er voor Nina en Daisy een nieuw thuis gezocht. Het liefste samen. Ze zijn altijd samen geweest. Hebben verder geen contact met andere honden of dieren.

Het zijn echte buitenhonden. Ze hebben een plaats waar zij vrij rond kunnen lopen en hebben een schuur waar zij een veilige thuis hebben. Verder gaan zij een aantal keer per dag lekker rennen achter op een stukje land. Of zij in huis zindelijk zijn is dan ook onbekend. Zij hebben buiten een vaste plaats waar zij hun behoefte doen.

Nina is een goedaardige Bouvier die wel gauw aanslaat. Waaks maar niet agressief. Zij is erg actief en rent veel en lang als zij naar het land mag.

Daisy is een lieve Bouvier die erg van aandacht houd. Gek is op knuffelen en graag overal met haar neus bij is. Zij is graag buiten en vermaakt zich graag met een stukje hout of anders.

Voor Nina en Daisy zoeken wij mensen die veel ruimte hebben. Die hen een vrij en liefdevol leven kunnen bieden met aandacht.
Nina en Daisy
Nina
Daisy
Naam Nina en Daisy
Geboortedatum: Nina van februari 2010
Daisy van mei 2012
Geslacht: teef
Ras: Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2022