Trim clinic
Wij van stichting Bouviersupporters denken dat het leuk en nuttig voor u is om de kneepjes van de vachtverzorging van uw bouvier onder de knie te krijgen. Bovendien verstevigt dit de band tussen u en uw hond.
In een klein groepje zullen wij u tijdens de trimclinic graag wegwijs maken in het toiletteren van uw boef. Hoe u het mooie platte dakje en de vierkante achterhand kunt knippen.


Wij zullen met u aandacht besteden aan:

1. Een analyse van de vacht, uitleg over verschillende vachten en hoe deze vachten onderhouden moeten worden zoals bij veel onderwol en dus moeilijk doorkambaar of juist bij geen onderwol.

2. Uit ervaring weten wij, dat de bouvier veel klitten heeft bij de oksels, de baard (overgang keel), voorborst , knieën , liezen en vaak achter de ooraanzet. En niet te vergeten de haargroei tussen de voetzolen.

3. De basistechnieken van het in model zetten van een Boef. Dit houdt in dat er geleerd kan worden hoe u, uw hond moet knippen of scheren.

Wij verzoeken u het materiaal welke u nu gebruikt bij het onderhoud van uw bouvier mee te nemen. Zodat we kunnen kijken of dit geschikt is voor uw bouvier.

Natuurlijk zijn er kleine pauzes om de honden uit te kunnen laten.

Het is nog onbekend wanneer de volgende trimclinic is.

Het is nog onbekend wanneer de volgende trimclinic is.
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2018