Trim Workshop
Wij van stichting Bouviersupporters denken dat het leuk en nuttig voor u is om de kneepjes van de vachtverzorging van uw bouvier onder de knie te krijgen. Bovendien verstevigt dit de band tussen u en uw hond.

Ik ben Veronique Steenbergen. Inmiddels in bezit van 8 bouviers, waarvan 4 bij mij wonen. 10 jaar geleden kwam onze eerste bouvier en hier begon mijn weg richting het trimmen van honden. Toen onze eerst boef 2 jaar oud was gingen we met hem naar een hondenshow. En iemand bereid gevonden om hem keurig voor ons te trimmen. Het showen was ons erg goed bevallen en daarbij hoort er vaak getrimd te worden. Na lief en lee begon ik hem zelf te doen.
Diverse workshops gevolgd, maar al snel door dat er meer bij kwam kijken. Zo ben ik begonnen met een trimopleiding. Ongeveer 95% van de honden die ik trim zijn Bouviers, maar ook andere rassen zijn van harte welkom. Inmiddels geef ik verschillende workshops voor Trimmers maar ook voor jullie als eigenaar van jullie bouvier.
Als ik een bouvier trim is dit op uurbasis. Dus hoe beter de hond bijgehouden hoe
sneller ik klaar ben. Voor jullie fijn, voor de hond fijn, maar ook voor de trimmer fijn. Regelmatig zie ik dat baasjes het moeilijk vinden om de vacht te onderhouden. Hierbij wil ik jullie dus graag helpen. En ook de kop bijhouden, de kont zodat er niks in blijft hangen en de voetjes voor een mooi en verzorgd uiterlijk.
Er zijn bij mij 3 soorten workshops te volgen
1: beginnersworkshop (vachtonderhoud, kont, kop en voeten bijhouden)
2: gevorderden workshop (vervolg van de beginnerscursus, hele hond komt aan bod)
3: prive workshop (op eigen niveau en snelheid je hele boef leren trimmen)
Bij alle workshops zal er een trimschema zijn van de behandelde onderdelen, een mooi certificaat. En een hoop gezelligheid.
De eerst volgende data zijn voor de beginnersworkhop:
10 februari 2019 van 9:00-12:00 uur of van 13:00-16:00 uur
24 februari 2019 van 9:00-12:00 uur of van 13:00-16:00 uur
Kosten 50,- per persoon
Deze workshops zullen gegeven worden in Baarn
Opgeven kan via de website van Veronique
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2022